• All
 • Iontoforézis
 • Szarkalábak
 • Makulátlan arckezelés

  tisztító kezelés

  Azoknak, akik a bőrtisztítás mellett tökéletes ellazulásra is vágynak, és nem kedvelik az elektromos kezeléseket
  Az alapos tisztítás, bőrtípusnak megfelelő illóolajos masszázs és agyagpakolás eredménye puha, tiszta bőr.

  Az anyagok: harmonizáló levendula, hámregeneráló muskotályrózsa, faggyútermelődést szabályozó ylang ylang olaj, bőrvédő olíva olaj, bőrtípustól függően nyomelemekkel teli sárga-, fehér-, vagy vörös agyag.

  100 perc

   

   

  13.900 Ft

   

 • Maszkulin arckezelés

  Maszkulin arckezelés

  tisztító kezelés férfiaknak

  Azoknak a férfiaknak, akik ügyelnek megjelenésükre, és bő másfél órára szívesen kilépnének a stresszes hétköznapokból
  A növényi esszenciákból álló arcvizes letisztítás után finom dörzshatású bőrradírral távolítjuk el az elhalt hámsejteket. A tisztításhoz gőzöléssel készítjük elő a bőrt, utána pedig kézi masszázzsal lazítjuk el a stresszes izmokat, gyengéden feloldva a feszültségeket, letapadásokat. Az utolsó felvonás a pórusösszehúzó, faggyútermelés szabályzó agyagpakolás és a pihentető alfa állapot.

  Az anyagok: harmonizáló levendula, méregtelenítő citrus, muskotályrózsa, olíva, bőrmegújító rozmaring, ásványi anyagokkal teli zöld agyag

  100 perc

   

   

  14.000 Ft

   

 • Makulátlan + arckezelés

  tisztító, feszesítő kezelés

  Azoknak, akik a tisztító kezelést szeretnék összekötni az arcfiatalítással 
  A tisztítás eredményeként az arcbőr szinte fellélegzik, a regeneráló aromás arc-, nyak- és dekoltázs masszázs után interferenciával feszesítjük az arckontúrokat. Frissítő élmény!

  Az anyagok: harmonizáló levendula, hidratáló avokádó, feszesítő zsálya, szövettömörítő édeskömény, bőrerősítő rózsafa, ráncsimító ligetszépe olaj, sejtmegújító borágó olaj

   

  100 perc

   

   

  16.200 Ft

   

 • Catio Vital arc- és szemkezelés + tisztítás

  Catio Vital arc- és szemkezelés + tisztítás

  Azoknak, akik a nagy tradícióval rendelkező márkákban, és a prémium kezelésekben hisznek

  (A kezelés a francia prémium márkaként pozícionált Mary Cohr termékcsalád anyagaival és gépeivel zajlik.)
  A hatóanyagokat mindig egyénre szabottan, a bőrtípusnak-, illetve a célnak megfelelően választjuk ki. Eszerint elérhetünk hidratáló, ránctalanító, tisztító vagy épp bőrtápláló hatást.
  Első lépésben a bőrre mélytisztító gélt viszünk fel, melynek hatását thermomaszkkal fokozzuk. Ezt kétirányú ionizáció követi: egy speciális kezelőfejekkel ellátott géppel pozitív és negatív töltéssel is viszünk be hatóanyagot a bőr különböző rétegeibe. A szem területén alkalmazott kezelőfej lehetővé teszi, hogy a legapróbb szarkalábakat is feltöltsük tápláló anyagokkal. A folytatás illóolajos kézi masszázs, a lezárás pedig egy vitamin bombaként ható arcpakolás.

  Az anyagok: sejtregeneráló illóolajok, gélek, növényi kivonatok bőrtípus szerint kiválasztva (pl. levendula, zsálya, rozmaring)

  17.900 Ft
  70 perc

   

  tisztítással
  21.000 Ft

   

   

   

  • Iontoforézis
  • Szarkalábak
 • Testpeeling + 60 perc teljes testmasszázs

  Testpeeling + 60 perc teljes testmasszázs

  A kezelés első fázisában illóolajos, tengeri sós olajjal finoman leradírozzuk az egész testet. A második fázisban (zuhanyozás után) személyre szabottan elkészített illóolajos, lazító masszázzsal kényeztetjük.

  90 perc

   

   

  17.500 Ft

   

 • Hamam törökfürdő

  Hamam törökfürdő

  Azoknak, akik szeretnék egy bő órára a mesés a keleten érezni magukat
  Mind közül ez az egyik legkellemesebb masszázs, semmihez sem hasonlítóan tisztítja a bőrt. Az alacsony hőfokú, lazító gőzfürdőzést vizes ledörzsölés követi fűtött kőágyon. A tradícióknak megfelelően szappanos masszázzsal folytatjuk a kezelést, majd hideg és meleg vízzel lemossuk a bőrt. A Hamam önállóan is frissítő kezelés, de tökéletes nyitánya lehet valamelyik olajos masszázsunknak is.

  A Hamam + olajos masszázs  90+40 percig tart.

  90 perc

   

  11.000 Ft

  130 perc

   

   18.000 Ft

 • Tisztító Kezelés Kismamáknak

  Tisztító Kezelés Kismamáknak

  A várandósság ideje alatt a kismamák bőre különösen finom odafigyelést igényel, számukra állítottuk össze ezt a programot.
  Levendulás jojoba olajjal megtisztítjuk a bőrt, majd mandulás, levendulás peelinggel eltávolítjuk az elhalt hámsejteket. Gőzölés után kitisztítjuk a bőrt. Harmonizáló, szövetregeneráló rózsafás mandula olajjal finoman megmasszírozzuk az arcot, nyakat, dekoltázst. Végezetül tisztító, tápláló agyagpakolással zárjuk a programot.
  Anyagok: nyugtató levendula, harmonizáló rózsafa, tápláló mandulaolaj

  90 perc

   

   

  13.900 Ft

   

Vissza a lap tetejére