• Vanilla Teljesség csomag

  Vanilla Teljesség csomag

  Azoknak, akik szeretnének hosszabb időt szentelni a kikapcsolódásra, spa környezetben, minél több szolgáltatást kipróbálva
  Ez a csomag a Mindent Bele nevet is viselhetné, mivel egyszerre tisztító, relaxáló, vitalizáló hatású extra összeállítás, melynek során test és arc egyformán megszabadul a stressz nyomaitól. Összesen 4 órányi koncentrált spa élményt kínálunk, Szauna Világunkban kezdve az utazást, egy 60 perces átmelegítő gőzfürdővel, majd Törökország felé vesszük az irányt. A megtisztító Hamam kezelés a szappanhabos ledörzsöléssel, és a frissítő öblítő leöntésekkel, valamint olajos masszázzsal 80 percnyi kényeztetés a test számára. A teljességhez hozzá tartozik a Mary Cohr márka CatioVital arc és szemkezelése további 90 percben. Ezt a különleges mélytisztító, vitalizáló arc, nyak és szemkezelést bármely bőrtípusra ajánljuk.
  Anyagok: bőrtípustól függően faggyúszabályzó eukaliptusz, nyugtató levendula, feszesítő zsálya, kisimító, feltöltő keserűnarancs virág, nyugtató kamilla, hydrosmose komplex (Mary Cohr szabadalom) intelligens hidratáló, bőrfeszesítő, regeneráló prokollagén, bőrtisztító sebostop (Mary Cohr szabadalom)

  230 perc

   

   

  35.000 Ft

   

   

 • Aromazen 5 Elem Arc és Testszépítő Csomag

   

  Azoknak, akik szeretik magukhoz ragadni a döntést, az arc- és testmasszázshoz felhasznált anyagokat ugyanis intuitív módon maga választhatja ki a vendég
  A 90 perces szépítő, lazító kezelésből 60 percen át a testet kezeljük, 30 percen át pedig az arc-, nyak- és dekoltázs területére kerül a fókusz. A masszázshoz Aromazen testolajolaj keveréket használunk.
  A vendég 5 kártyából választ, amelyek az 5 elemet szimbolizálják. A hozzájuk tartozó illatok a szaglószerveken, illetve a limbikus rendszeren keresztül hatékonyan csillapítják le az elmét. Így a test már a hát bedörzsölése során kellően ellazul, de a masszázs a lábujjaktól kezdve a hajas fejbőrig minden területet érint.

  Anyagok:
  Föld body essence – pacsuli, vetiver, feketebors, tömjén,
  Tűz body essence – damaszkuszi rózsa, geranium, jázmin, fahéj,
  Víz body essence – atlasz cédrus, levendula, ciprus, rozmaring,
  Fém body essence – eukaliptusz, erdeifenyő, niauli, sárga fenyő,
  Fa body essence – citrusok, levendula, mirtusz

   

  90 perc

   

   

  17.000 Ft

   

 • Édes Kettes Páros Csomag

  Édes Kettes Páros Csomag

  Az együttlét öröméről szól, azoknak, akik igazán szerelmesek
  A gőzfürdőzést követően vendégeink átengedhetik magukat az édes élvezetnek: barnacukros testradírral készítjük elő bőrüket a csokis masszázshoz. A speciális csokoládémasszát – ami tele van antioxidánssal és elősegíti az endorfin (boldogsághormon) termelést – a férfi esetében egy kis bergamottal, a nőnél pár csepp édesnarancs kivonattal is megbolondítjuk. Végül levezetésként a pihenőben teát, limonádét, igény szerint 1-1 pohár finom bort, vagy pezsgőt szolgálunk fel.

  180 perc

   

   

  41.000 Ft

   

Vissza a lap tetejére