• Hamam törökfürdő

  Hamam törökfürdő

  Azoknak, akik szeretnék egy bő órára a mesés a keleten érezni magukat
  Mind közül ez az egyik legkellemesebb masszázs, semmihez sem hasonlítóan tisztítja a bőrt. Az alacsony hőfokú, lazító gőzfürdőzést vizes ledörzsölés követi fűtött kőágyon. A tradícióknak megfelelően szappanos masszázzsal folytatjuk a kezelést, majd hideg és meleg vízzel lemossuk a bőrt. A Hamam önállóan is frissítő kezelés, de tökéletes nyitánya lehet valamelyik olajos masszázsunknak is.

  A Hamam + olajos masszázs  90+40 percig tart.

  90 perc

   

  10.000 Ft

  130 perc

   

   17.000 Ft

 • Menedzser csomag

  Menedzser csomag

  Mindenkinek, aki tökéletes ellazulásra vágyik, és szeretne pihenten, csillogó szemekkel távozni, nem utolsó sorban pedig visszanyerni munkabírását, szellemileg és fizikailag egyaránt
  A lávaköves masszázs átmelegíti a fáradt, ezért rugalmatlanná vált, feszülő izmokat. Mivel a rugalmatlan izmok lassítják a keringést, rontják a teljesítőképességet is, így csökken a koncentráció is. Ezt a folyamatot fordítja vissza a személyre szabott olajkeverékkel és meleg kövekkel végzett 60 perces nyugtató masszázs. Hogy az arcról is eltüntethessük a feszültség, és a fáradtság nyomait, a Mary Cohr Eye Repair kezelésével frissítjük fel a szem környékét, oldva a számítógépes munka okozta szemizom feszülést, és vitalitással feltöltve az érzékeny bőrt. Az ödéma, a szarkalábak, a sötét karikák ellenszere ez a 3 lépéses kezelés. Ionizáció, masszázs és speciális szemmaszk csökkenti a túlhajszoltság tüneteit.

  Anyagok: vadgesztenye kivonat, sejtéleterő koncentrátum, C-vitamin, algakivonat.

  120 perc

   

   

  21.200 Ft

   

 • Testpeeling + 60 perc teljes testmasszázs

  Testpeeling + 60 perc teljes testmasszázs

  A kezelés első fázisában illóolajos, tengeri sós olajjal finoman leradírozzuk az egész testet. A második fázisban (zuhanyozás után) személyre szabottan elkészített illóolajos, lazító masszázzsal kényeztetjük.

  90 perc

   

   

  16.000 Ft

   

Vissza a lap tetejére